kubahansa Napisano 21 Grudnia 2008 Napisano 21 Grudnia 2008 Mój pierwszy model zamieszczony na forum (sklejam od ok. 3 miesięcy): Cytuj
Nexus Napisano 21 Grudnia 2008 Napisano 21 Grudnia 2008 Musisz popracować nad podstawami. Łączenie i pasowanie elementów (np. krawędź płatów do zaszpachlowania i oszlifowania, spasowanie osłony silnika, klapy) najbardziej rzucają się w oczy + to co wspomniał RAV. Ale jak na pierwszy model, to całkiem nieźle Cytuj
krzychu-onisk Napisano 21 Grudnia 2008 Napisano 21 Grudnia 2008 patrząc na mój który jest identyczny bo też revell i te same oznaczenia: -na pewno dobra farba? -gdzie się podziały karabiny? -końcówki śmigieł powinny być żółte -gdzie się podziały wydechy? -no i nie które foty kiepskie, ale nie które no i plus to co napisali wyżej. ale jak na klejenie od 3 miesięcy to nie źle, popracuj, popracuj a będzie bardzo dobrze. Cytuj
Liteonit1 Napisano 26 Grudnia 2008 Napisano 26 Grudnia 2008 No coś takiego mam na półeczce lecz myślę że ( nie chwaląc sie ;P) jest lepiej zrobiony jednakże nie jest najgożej jak na pierwszy raz :P Przyjżyj sie mojemu i popraw swojego "piekielnego kota" podaję link: viewtopic.php?t=11083 PZDR Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi