arhtus Napisano 22 Grudnia 2025 Share Napisano 22 Grudnia 2025 Witam Kupię jakieś kalki do F-14D 1/48 w wersji low vis. Interesuje mnie tylko komplet do jednego malowania, więc jakby ktoś chciał się podzielić jakimś zestawem to też byłbym zainteresowany. Może ktoś np. robił Kocura od AMK z pierwszego wydanego pudełka i nie robił schematu Grim Reapers to już bym w ogóle po rękach całował Generalnie to malowanie interesuje mnie najbardziej, ale chyba nic takiego nie można kupić w sklepach, a już na pewno bez wydawania fortuny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 22 Grudnia 2025 Share Napisano 22 Grudnia 2025 Jeśli dobrze pamiętam zawartość moich szuflad, to mam taki zestaw: https://www.mojehobby.pl/products/Grumman-F-14-Tomcat-Part-1-The-complete-set-1-5-leaf.html Jakbyś nie znalazł nic ciekawego, mogę nim poratować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 22 Grudnia 2025 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2025 (edytowane) O tym zestawie to wiem, jest dostępny od ręki, ale póki co, nakręciłem się na takie bardziej stonowane low vis. Choć nie mówię nie, może jak nic innego się nie trafi, to też odkryję w tym malowaniu jakieś "to coś" W razie czego będę pamiętał, dzięki. Edytowane 22 Grudnia 2025 przez arhtus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlos Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia (edytowane) Cześć. Mam to co zostało z Tamiya oprócz Grim Reapers, którego zrobiłem. Niestety to kolorki, nie szarości. Oczywiście oddam za free, koszt przesyłki. Edytowane 8 Stycznia przez karlos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 20 Stycznia Autor Share Napisano 20 Stycznia Na znanym portalu pojawiło się pudełko AMK 88007 czyli to zawierające poszukiwane przeze mnie malowanie. Nie chce ktoś kupić? Za część arkusika z kalkami do Grim Reapers przyczynię się do niższej ceny zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodo Napisano 27 Stycznia Share Napisano 27 Stycznia W dniu 20.01.2026 o 17:44, arhtus napisał: Na znanym portalu pojawiło się pudełko AMK 88007 czyli to zawierające poszukiwane przeze mnie malowanie. Nie chce ktoś kupić? Za część arkusika z kalkami do Grim Reapers przyczynię się do niższej ceny zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodo Napisano 27 Stycznia Share Napisano 27 Stycznia No dobra - chyba możemy sobie pomóc nawzajem - napisz do mnie to obgadamy temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 27 Stycznia Autor Share Napisano 27 Stycznia (edytowane) Serio, dzisiaj??!!!! Wczoraj w akcie desperacji kupiłem drugiego kocura z pierwszego wydania m.in. z kalkami do Grim Reapers, masz Ty wyczucie Edytowane 27 Stycznia przez arhtus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi