arhtus Napisano 12 godzin temu Share Napisano 12 godzin temu Witam Kupię jakieś kalki do F-14D 1/48 w wersji low vis. Interesuje mnie tylko komplet do jednego malowania, więc jakby ktoś chciał się podzielić jakimś zestawem to też byłbym zainteresowany. Może ktoś np. robił Kocura od AMK z pierwszego wydanego pudełka i nie robił schematu Grim Reapers to już bym w ogóle po rękach całował Generalnie to malowanie interesuje mnie najbardziej, ale chyba nic takiego nie można kupić w sklepach, a już na pewno bez wydawania fortuny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 11 godzin temu Share Napisano 11 godzin temu Jeśli dobrze pamiętam zawartość moich szuflad, to mam taki zestaw: https://www.mojehobby.pl/products/Grumman-F-14-Tomcat-Part-1-The-complete-set-1-5-leaf.html Jakbyś nie znalazł nic ciekawego, mogę nim poratować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 10 godzin temu Autor Share Napisano 10 godzin temu (edytowane) O tym zestawie to wiem, jest dostępny od ręki, ale póki co, nakręciłem się na takie bardziej stonowane low vis. Choć nie mówię nie, może jak nic innego się nie trafi, to też odkryję w tym malowaniu jakieś "to coś" W razie czego będę pamiętał, dzięki. Edytowane 10 godzin temu przez arhtus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi