Endrju Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia (edytowane) Rok 2025 właśnie się skończył. Nic już w 2025 r nie skończę więc czas na podsumowanie. Udało mi sie ulepić 6 modeli. Na rodzinnej fotce znalazły się wszystkie od lewej do prawej w kolejności upubliczniania w moich galeriach. Myślę, że nie trzeba ich przedstawiać ale jakby ktoś chciał doczytać to wszystkie znajdziecie w Moje Portfolio w podpisie pod postem. Nie jest to jakiś wielki sukces ilościowy. Biorąc pod uwagę możliwości emeryta powinno ich być więcej ale z drugiej strony przecież kleimy dla przyjemności a nie dla wyników. Edytowane 2 Stycznia przez Endrju 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patafian Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia Gratuluje, mam nadzieję w 2026 dobić chociaż do trzech skończonych 🫣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 1 Stycznia Autor Share Napisano 1 Stycznia 3 minuty temu, Patafian napisał: Gratuluje, mam nadzieję w 2026 dobić chociaż do trzech skończonych 🫣 Gdybym robił w 35-ce to więcej niż 3 bym nie zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia Ważne że do przodu udane modele 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 1 Stycznia Autor Share Napisano 1 Stycznia 57 minut temu, Adamo722 napisał: Ważne że do przodu udane modele Dzięki za uznanie Adamie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi