mafia91 Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 Witam! Chciałbym przedstawić jak bedzie wyglądał mój pierwszy model Niestety jeszcze go nie mam bo niema go wogole w sklepie ale pokaze jak chce go zrobic To zaczniemy od samego serca Scani... Silnik będzie wyglądał mniej więcej tak jak na zdjęciu poniżej ale z pełnym okablowaniem i pokrywami zaworów takimi jak sa na prawde a nie w kształcie V Wnętrze bedzie wyglądało tak z telewizorem,głosnikami itp itd Malowanie chciałem zrobić takie jak niżej ale już kolega Bodzio takie robi wiec musze wymyśleć inne zeby nie było ze kopiuje I mam zamiar na tylnej ścianie umieścić jedno z poniższych zdjęć tylko nie wiem które wybrać osobiście najbardziej podoba mi sie ostatnie zdjecie to z chmurami,księzycem i odbijającym sie w wodzie logiem Scani Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 No to cię czeka kupe pracy. Ale jak chcesz umiescic te zdięcie na kalce czy co ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafia91 Napisano 26 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2008 tak zrobie kalkomanie a i zapomniałem napisac ze bedzie też pełne oświetlenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 26 Grudnia 2008 Share Napisano 26 Grudnia 2008 może najpierw kup model, a dopiero wtedy zaczniesz robić relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi