michal0281 Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia Po długiej przerwie w końcu mam okazję coś porobić. U mnie zwykle druga wojna, ale tym razem coś innego. Model wyrwany na ebay z dodatkami, wygląda całkiem ok, zobaczymy jak bedzie z budową, ale liczę, że bedzie dość łatwo, będą jeszcze friule bo nie chce mi się bawić z zestawowymi gąskami. Wszelkie rady mile widziane, bo w tematyce powojennej ekspertem nie jestem. Pozdrawiam. Michał 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano Niedziela o 09:10 Autor Share Napisano Niedziela o 09:10 Jedno zdjęcie, tylko na dowód, że prace wystartowały. Zawieszenie całe wyklejone i rozpoczęte prace przy kadłubie. Wieża tylko na sucho do fotki. Już wiem, że model bezstresowy nie jest 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano Niedziela o 19:57 Share Napisano Niedziela o 19:57 A co w nim takiego stresujacego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Niedziela o 20:57 Share Napisano Niedziela o 20:57 57 minut temu, piotrkur napisał: A co w nim takiego stresujacego? Jest taki film "biały tygrys". Opowiada o tajemniczym tigerze 1 który wszystkie czołgi sowietów w proch zamieniał. Jeden radziecki czołgista cudem to przeżył i potem modlił się do "boga czołgów" i mówił, że czołgi do niego przemawiają. Może do niego akurat model przemawia i mówi że coś pójdzie nie tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano Poniedziałek o 10:26 Autor Share Napisano Poniedziałek o 10:26 14 godzin temu, piotrkur napisał: A co w nim takiego stresujacego? Miejscami bardzo ładnie spasowany, ale są elementy ktore wymagają zastanowienia, żeby ładnie spasować, np górna płyta nad silnikiem, no nie było łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi