Czarny_Wilczur Napisano 27 Grudnia 2008 Napisano 27 Grudnia 2008 Witam, Ja też postanowiłem wystartować w konkursie. Jeżeli starczy sił i nerwów wykonam T-80 UD model88 przy użyciu zestawu Zvezdy Regulaminowy inbox: blach Eduarda jeszcze niema, jak tylko się pojawią wrzuce foto, w temacie po blachach pojawiają się kropki, nie zamykam rozdziału dodatków może podczas pracy/dyskusji uda się znaleźć inne drobiazgi które wzbogacą model być może kołem ratunkowym będzie jakaś żywica a koło się przyda Podczas realizacji projektu będe się opierał prawie wyłącznie na materiałach z internetu (google), pozycje książkowe z tego tematu są raczej trudno dostępne. Może jeszcze króciutko o samym zestawie - jest to stary DML/Revell a obecnie gwiazda. Zestaw mało dokładny wymagający na pierwszy rzut oka sporo roboty. Konkurencyjny zestaw Skiff'a wydaje się o niebo lepszy ale nikt nie mówił ze będzie łatwo Malowanie, wchodzą w grę trzy opcje (wszystkie dla pojazdu rosyjskiego): 1)zielony 2)zółto - zielono - czarny 3)szaro-zielono-czarny ale do tego daleka droga i "wszystko sie może zdarzyć" (spiewać pod melodie z piosenki) Zapraszam do odwiedzania tematu Cytuj
93mati Napisano 27 Grudnia 2008 Napisano 27 Grudnia 2008 Chętnie będę tutaj zaglądał Powodzenia w budowie Cytuj
BART Napisano 27 Grudnia 2008 Napisano 27 Grudnia 2008 zapowiada się ciekawy temat, będę śledził z uwagą poczynania kolegi . Wiem, że ten model jest ciężki dlatego życzę dużo cierpliwości. Pozdrawiam. Cytuj
Tomek Mroczkowski Napisano 27 Grudnia 2008 Napisano 27 Grudnia 2008 Również oglądam ale czy nie lepiej było to kupić? http://www.mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=575402&kateg=288963 jest taki mały zestaw blach eduara na miejscu Cytuj
gajur Napisano 17 Marca 2010 Napisano 17 Marca 2010 postępów nie widać, a też ciekawi mnie ten model gdyż mam to samo dragona Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi