Czarny_Wilczur Napisano 27 Grudnia 2008 Share Napisano 27 Grudnia 2008 Witam, Ja też postanowiłem wystartować w konkursie. Jeżeli starczy sił i nerwów wykonam T-80 UD model88 przy użyciu zestawu Zvezdy Regulaminowy inbox: blach Eduarda jeszcze niema, jak tylko się pojawią wrzuce foto, w temacie po blachach pojawiają się kropki, nie zamykam rozdziału dodatków może podczas pracy/dyskusji uda się znaleźć inne drobiazgi które wzbogacą model być może kołem ratunkowym będzie jakaś żywica a koło się przyda Podczas realizacji projektu będe się opierał prawie wyłącznie na materiałach z internetu (google), pozycje książkowe z tego tematu są raczej trudno dostępne. Może jeszcze króciutko o samym zestawie - jest to stary DML/Revell a obecnie gwiazda. Zestaw mało dokładny wymagający na pierwszy rzut oka sporo roboty. Konkurencyjny zestaw Skiff'a wydaje się o niebo lepszy ale nikt nie mówił ze będzie łatwo Malowanie, wchodzą w grę trzy opcje (wszystkie dla pojazdu rosyjskiego): 1)zielony 2)zółto - zielono - czarny 3)szaro-zielono-czarny ale do tego daleka droga i "wszystko sie może zdarzyć" (spiewać pod melodie z piosenki) Zapraszam do odwiedzania tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 27 Grudnia 2008 Share Napisano 27 Grudnia 2008 Chętnie będę tutaj zaglądał Powodzenia w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART Napisano 27 Grudnia 2008 Share Napisano 27 Grudnia 2008 zapowiada się ciekawy temat, będę śledził z uwagą poczynania kolegi . Wiem, że ten model jest ciężki dlatego życzę dużo cierpliwości. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 27 Grudnia 2008 Share Napisano 27 Grudnia 2008 Również oglądam ale czy nie lepiej było to kupić? http://www.mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=575402&kateg=288963 jest taki mały zestaw blach eduara na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokolprzemek Napisano 15 Marca 2010 Share Napisano 15 Marca 2010 twórca chyba niema czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 17 Marca 2010 Share Napisano 17 Marca 2010 postępów nie widać, a też ciekawi mnie ten model gdyż mam to samo dragona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi