martinello Posted January 19 Share Posted January 19 (edited) Dzień dobry Jakiś czas temu kupiłem sobie model eduarda, o ten -> https://www.mojehobby.pl/products/F4F-3-Wildcat-ProfiPACK-edition.html z nadzieją na zrobienie atrakcyjnego, przedwojennego malowania. Niestety potem dokupiłem silnik 3d i okazało się, że malowanie z tego zestawu przedstawia wczesną wersję produkcyjną z innym podziałem osłony silnika. Tak więc dokupiłem drugi model dla samych kalek. Teraz sprzedałbym wszystko, czego mam za dużo dla tego modelu. A więc po kolei: 1. Model Eduard 84193 F4F-3 Wildcat - SPRZEDANY 2. Komory uzbrojenia EDUARD 648853 - mam zestaw na jedno, prawe skrzydło, dodatkowo 2 lufy z zestawu Eduard 648769 (w domyśle na lewe skrzydło - zdjęcie w pozycji 3). Cena - 30 pln 3. lufy k-emów, zestaw Eduard 648769. Chiałbym sprzedać albo 2 wraz z komorami, albo 4 - jeśli komory się nie sprzedadzą. cena - 10 pln za 4 sztuki 4. Blaszka z mojego profipaka cena 40 pln 5. Maska z mojego profipaka cena - 20 pln 6. klapy Eduard 648794, reklamowałem i wydruki 3d są podwójne - ale jeden troszkę połamany... cena 40 pln Do wszystkich cen proszę doliczyć koszty inpostu. Przy zakupie całości (z wyjątkiem poz 2 lub 3) przesyłka darmo. Mogę też dorzucić pozostałe mi części plastikowe z profipaka - w tym silnik i wnętrze kabiny oraz żywiczne kółka ogonowe. Mogę też wymienić na inne dodatki lub modele. Edited January 26 by martinello Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinello Posted January 23 Author Share Posted January 23 (edited) Witam Do puli dorzucam dodatki do modelu P-51B Eduarda. 1. Kalkomanie 2 komplety - po 7,50 za sztukę. 2) Eduard 6481006 P-51B/C Hamilton Standard Propeller 3) Ramka oszklenia z kabiną Malcolm'a 4) Wydechy Eduard 648992 P-51B/C Exhaust Stacks 5) Koła 6) wyposażenie radiowe i wnętrza kabiny pilota - pozostałości z zestawu Eduard 6481033 P-51B Birdcage Canopy Cockpit warunki wysyłki jak wyżej. Edited January 28 by martinello Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinello Posted January 25 Author Share Posted January 25 (edited) Przepraszam, musiałem usunąć kilka części z "wyposażenia radiowego..." - potrzebnych w moim modelu. Ale do gry wkraczają jeszcze - fotele z modelu P-51 : cena - 10 pln Oraz dodatki z P-51D 1. Pasy z zestawu HGW, "sklejkę" zostawiam sobie 2. Kompletna komora uzbrojenia na jedno skrzydło cena - 35 pln 3. zestaw pozostałości wydruku 3d Eduarda do kabiny w tym dwa celowniki K-14: cena - 25 pln 4. Maska Eduarda do paneli cena 20 pln 5. Zestawy kalkomanii (bez gwiazd) z modelu "MIGHTY EIGHT" 11174 do malowań: A) My GAL SAL C) BIG DICK H) Nooki Booky III cena - 7,50 pln od zestawu Edited January 28 by martinello Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts