Marcin M. Napisano wczoraj o 09:45 Share Napisano wczoraj o 09:45 Robota zlecona od kolegi z pracy, zestaw figurek metalowych z 2004 r. Orki czwartej edycji, musiałem konkretnie wgryźć się w temat, bo cały warhammer to w sumie kilkadziesiąt encyklopedii wiedzy. Całkowicie inna robota niż przy żywicznych figurkach, zawsze to nowe doświadczenie. Na początek - dowódca patrolu, malowałem go jako solówkę, następni idą juz taśmowo, bo za dużo czasu schodzi bawiąc sie pojedyńczo. Podstawka jeszcze niedokończona. Potem jeszcze przemalowałem mu buty i osłonę lufy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkodnik Napisano wczoraj o 13:07 Share Napisano wczoraj o 13:07 Ale przyjemniaczek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 19 minut temu Autor Share Napisano 19 minut temu W dniu 26.01.2026 o 14:07, Szkodnik napisał: Ale przyjemniaczek Następni są równie przystojni, niedługo wrzucę galerię całej drużyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi