Arkos22 Napisano Wtorek o 10:32 Share Napisano Wtorek o 10:32 Witam Was serdecznie. Tym razem przestawiam Wam model z czasów LWP 10 Sudecka Dywizja Pancerna. Lata 70 Ludowe Wojsko Polskie. Model ICM w skali 1/72. Dość szybko i bez kłopotów go zrobiłem. Jedynie co wymieniłem to oszklenie kabiny i dodałem piortytety drogowe. Kalkomanie z Toro Model. Tradycyjnie malowany 4B0 z Vallejo Air i wykończony lakierem matowym Ultra Mat z AK. Zapraszam do oglądania 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano Wtorek o 11:23 Share Napisano Wtorek o 11:23 Generalnie fajnie ale mogłeś coś zrobić z grillem i przykurzyć szybki skoro dach brudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Wtorek o 11:58 Share Napisano Wtorek o 11:58 A gdzie się zagubiły stopnie pod drzwiami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano Wtorek o 12:47 Share Napisano Wtorek o 12:47 (edytowane) Wersja do zrzutu desantowego Edytowane Wtorek o 13:10 przez Adamo722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkos22 Napisano Wtorek o 14:37 Autor Share Napisano Wtorek o 14:37 3 godziny temu, Adamo722 napisał: Generalnie fajnie ale mogłeś coś zrobić z grillem i przykurzyć szybki skoro dach brudny Jeszcze będą poprawki bo faktycznie trzeba coś z przodem bo odznacza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkos22 Napisano Wtorek o 14:38 Autor Share Napisano Wtorek o 14:38 1 godzinę temu, Adamo722 napisał: Wersja do zrzutu desantowego Dokładnie tak. Wersja do desantu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkos22 Napisano Wtorek o 14:38 Autor Share Napisano Wtorek o 14:38 2 godziny temu, Grzes napisał: A gdzie się zagubiły stopnie pod drzwiami? Model zaczęty w 2025 więc niestety ich nie znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano Wtorek o 17:54 Share Napisano Wtorek o 17:54 Fajny. Stopnie dorobić bo słabo to wygląda. Pamiętasz jakim kolorem malowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkos22 Napisano Wtorek o 18:05 Autor Share Napisano Wtorek o 18:05 10 minut temu, Endrju napisał: Fajny. Stopnie dorobić bo słabo to wygląda. Pamiętasz jakim kolorem malowałeś? Coraz mniej ten model mi się podoba. Takiego babola zrobiłem że wstyd. Andrzeju, 4B0 Vallejo Air Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi