Lunch896tearful Napisano 4 Lutego Share Napisano 4 Lutego Witam, nadszedł czas żeby spróbować swoich umiejętności w większej skali. Do budowy szparki wybrałem zestaw KittyHawk, który według mnie najlepiej odzwierciedla bryłę Su-22 spośród reszty modeli dostępnych na rynku w skali 1:48. Mam dość ambitny plan na ten model, więc mile widziana będzie pomoc ludzi znających się na temacie i podsyłanie dokumentów w czasie pracy. Uprzedzając pytania, najprawdopodobniej będzie to jakaś suka z Powidza w malowaniu NATO. Na ten moment moimi faworytami są 706 i 308 ale wiadomo wszystko może się zmienić;) Prace zacząłem od kokpitu, rozdzieliłem ścianki boczne i wyciąłem ich fragmenty oraz usunąłem wszystkie przełączniki aby mieć już gotowe pole do poprawek: Postanowiłem też przerobić ścianki działowe: Na razie to tyle, aktualizacje nie będą zbyt częste, ale postaram się o regularność, pozdrawiam:D 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Lutego Share Napisano 4 Lutego 1 godzinę temu, Lunch896tearful napisał: będzie to jakaś suka z Powidza w malowaniu NATO A co to jest malowanie NATO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunch896tearful Napisano 4 Lutego Autor Share Napisano 4 Lutego Chodzi o to malowanie, które Su dostały chyba w roku 97 w WZL-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Lutego Share Napisano 5 Lutego 18 godzin temu, Lunch896tearful napisał: Chodzi o to malowanie, które Su dostały chyba w roku 97 w WZL-2 Ok, czyli po prostu to malowanie, które wrzuciłeś na początku 20 godzin temu, Lunch896tearful napisał: Będziesz miał fotki z rozkładem plam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunch896tearful Napisano 5 Lutego Autor Share Napisano 5 Lutego Do 706 mam nawet schemat rozkładu plam i sporo fot a pomysł na 308 pojawił się trochę później więc kwitów mniej, ale będe się tym przejmował potem bo zanim do malowania dojdzie to troche potrwa. Jeśli ktoś ma fajne zdjęcia obu maszyn to można podsyłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Lutego Share Napisano 5 Lutego W sumie różnice w malowaniach są niewielkie, więc skoro masz kwity na 706... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi