SławekK Napisano Sobota o 13:13 Share Napisano Sobota o 13:13 Dawno nie zamieszczałem nic na forum.... ale postanowiłem wrócić :). Mam trochę zaległości, więc zacznę od modeli z ... 2020 roku. Na początek żywiczny M26 Dragon Wagon. Model wymagający, ale wart zachodu. W zestawie jest ciągnik wraz z przyczepę. Żeby nie był pusty wstawiłem na niego Pz IV H od Revell'a wzbogacony o kilka zestawów blach. Czołg miał być nówka sztuka, więc nie nosi śladów zużycia, czy uszkodzenia. Figurki to jakieś żywiczne kopie. Teren wykonałem sam... za dużo go nie widać. Model zamieszczam raczej "ku przestrodze", bo to twór sprzed pięciu lat... mam nadzieję, ze warsztat od tamtej poprawiłem :). 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano Sobota o 14:32 Share Napisano Sobota o 14:32 Brawo fajnie się to ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano Sobota o 14:40 Share Napisano Sobota o 14:40 (edytowane) Plusik za kolor klinów drewnianych na lawecie, mogłeś dać nawet śmiało ciemno brązowy, to był twardy zwarty ciemny kloc, ciekawa praca Edytowane Sobota o 14:43 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 22 godziny temu Share Napisano 22 godziny temu Świetny model. Podoba się. Czekamy na następne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi