Lucas HS Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Fajno, fajno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Kasiu, czy próbowałaś spasowac ten model "na sucho"? Oglądałem ostatnio wypraski [nie ma zbyt wiele tanich cywili ] i wszędzie były straszne niedolewki , jamy skurczowe, zwichrowania...wszystko to na łączeniu skrzydło-kadłub. nie wiem, czy to tylko oglądany przeze mnie egzemplarz, ale połączenia skrzydła z kadłubem wyglądały jak zabawka dla przedszkolaka [trochę plasteliny i poleci!] Ech, gdzie te majstersztyki z VEB Plasticard ;) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 26 Lutego 2009 Autor Share Napisano 26 Lutego 2009 Składalam ten model na sucho i nie było nic takiego jak niedolewki czy zwichrowania. Wszystko pasowało. Samolocik posklejany jeszcze kalki i skończone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 Ładnie Ci to wyszło i ładnie się świeci. Czekam na malunki (kalki). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 28 Lutego 2009 Autor Share Napisano 28 Lutego 2009 Dziś położyłam kalki na model kończąc tym samym prace nad samolotem. Postaram się jak najszybciej dać zdjęcia do galerii. Teraz tylko dwie fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Ładnie, ładnie no to teraz czekamy na galerie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Podoba mi się, tylko mam (chyba) jedno zastrzeżenie: czy literki "British Airways" nakładałaś osobno? Widać na nich pewne przesunięcia względem siebie, nie są w jednej linii... Poza tym nie mogę się doczekać galerii. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 2 Marca 2009 Autor Share Napisano 2 Marca 2009 Dziękuję. Napis "British Airways" jest jako jedna kalka, ale być może podczas nakładania trochę się przesunęły względem siebie. Galeria najprędzej w sobotę lub niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.aleksandrowicz Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 Możesz jeszcze powiedzieć gdzie zdobyłaś i za jaką cenę ? Ja napisałem do hobbysty czy pojawi się w najbliższym czasie. Cena chyba przystępna bo 35zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 2 Marca 2009 Autor Share Napisano 2 Marca 2009 Witam! Model zdobyłam na jakże popularnym Allegro za 37 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 Ja napisałem do hobbysty czy pojawi się w najbliższym czasie. Cena chyba przystępna bo 35zł.Niedawno sam kupowałem u Hobbysty ten model, więc pewnie może się jeszcze udać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi