Thalgonis Napisano Czwartek o 09:58 Share Napisano Czwartek o 09:58 Czółko, czy komuś „popsuł” się kiedyś surf (konkretnie: biały, 1000) od Gunze/Mr.Hobby? Mam dziwny objaw w swoim… Na ogół wszystkie surfy z tej firmy rozcieńczam 1:3 (trójka to firmowy - Rapid - rozcieńczalnik). I wszystko było OK. Tutaj (nowy słoik) tak rozcieńczyłem - leci „woda”… Zmniejszam do 1:2, trochę lepiej ale w dalszym ciągu „pluje” czasami kroplami, czyli za rzadki… 1:1 - efekt jak poprzednio… wlewam bez rozcieńczania i w dalszym ciągu jest rzadszy niż kiedyś… W końcu zrobiłem trochę tych modeli i zawsze jadę na podkładach od Gunze - dlatego cosik mi tu nie gra… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano Czwartek o 18:52 Share Napisano Czwartek o 18:52 Brzmi jakby się rozwarstwił nie ma gluta gdzieś na dnie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi