D.Beck Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 created by picasa2html Moje najmłodsze dziecko zbudowany od podstaw w skali 1/9. II KONKURS ZIMOWY - INDIAN 1916 Dariusz Beck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 No ładny kawałek maszyny jak na budowany od podstaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Model miałem okazję, podziwiać w Katowicach na zawodach, model w realu wygląda naprawdę super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 31 Grudnia 2008 Share Napisano 31 Grudnia 2008 Podziwiam Twój kunszt motorek na najwyższym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 1 Stycznia 2009 Share Napisano 1 Stycznia 2009 Zbudowany od podstaw Ja bym powiedział że to jest w skali 1:1 Naprawdę świetna robota Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 1 Stycznia 2009 Share Napisano 1 Stycznia 2009 Piękna maszyna i jaka dokładnosć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi