SławekK Napisano 6 Marca Share Napisano 6 Marca Nowy weekend, nowy model :). Nadal z 2020 roku, więc teraz zrobiłbym go inaczej. Wielkie niemieckie działo przeciwlotnicze kalibru 128 mm od Modelcollect - to jak na razie jedyny mój model z tej firmy. Model moim zdaniem wartościowy. Dokupiłem do niego blaszki, sam wykonałem skrzynki na amunicję według oryginalnych zdjęć. Figurki to niemieccy oficerowie ze Zvezdy, podstawka dość prosta symbolizująca stacjonarne stanowisko. W nowej sesji zdjęciowej zmieniłem tło na białe... chociaż na zdjęciach na białe nie wygląda... to chyba kwestia doświetlanie lampą do kwiatków :). 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 7 Marca Share Napisano 7 Marca Działo ok ale chyba popraw zdjęcia bo na części zdjęć jak drugie od dołu to działo jest w kolorze podstawy a na pozostałych wygląda jak w innym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 7 Marca Share Napisano 7 Marca Fajny. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 8 Marca Share Napisano 8 Marca Ładne cacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi