krj1921 Napisano 12 godzin temu Share Napisano 12 godzin temu Witam Wszystkich po ponad dziesięciu lat po napisaniu poprzedniego posta Tyle się przez ten czas działo zarówno w kwestii modelarstwa jak i tej prywatnej. Jednak co by się nie działo to hobby to towarzyszyło mi w zależności od tego jak pozwalał czas i finanse. Teraz wracamy na poważnie do tematu. Na początek udało mi się załatwić w zeszłym roku wystawę w Domu Kultury co znaczy , że te moje modele nie są aż tak "potworkowate" Od teraz każdy model będę prowadził w dziale "warsztat" bo na naukę nigdy nie jest za późno. Prezentowane w tym poście modele starałem się ułożyć w sposób chronologicznie. Części już nie ma i pozostały po nich tylko te zdjęcia. Na zakończenie mogę dodać, że moje modele nie stają się coraz "lepsze" wraz z biegiem czasu, tylko mam tutaj pewną sinusoidę. Zapraszam do oglądania części pierwszej czyli lata 2022-26. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi