jachud3 Napisano 15 Marca Napisano 15 Marca Hej, Szukam kompana do kupna nowego Edkowego Rojala P-40K w preorderze na spółę - interesuje mnie jedno malowanie, które chciałbym sobie zostawić: Resztę zestawu (plastik, żywice, blachy) dzielimy na pół + oddam też wszystkie pozostałe oznaczenia, gąbki do maskowania wnęk podwozia, instrukcję i oryginalne pudełko. Planuję zamawiać z Banzai/Exito/MH w zależności gdzie wyjdzie taniej Koszt zakupu dzielimy na pół + doliczam InPost za wysyłkę do docelowego domku po tym, jak otrzymam i podzielę paczkę Walcie tu lub na PW Cytuj
Mariuszstr64 Napisano 16 Marca Napisano 16 Marca W dniu 15.03.2026 o 09:11, jachud3 napisał: Hej, Szukam kompana do kupna nowego Edkowego Rojala P-40K w preorderze na spółę - interesuje mnie jedno malowanie, które chciałbym sobie zostawić: Resztę zestawu (plastik, żywice, blachy) dzielimy na pół + oddam też wszystkie pozostałe oznaczenia, gąbki do maskowania wnęk podwozia, instrukcję i oryginalne pudełko. Planuję zamawiać z Banzai/Exito/MH w zależności gdzie wyjdzie taniej Koszt zakupu dzielimy na pół + doliczam InPost za wysyłkę do docelowego domku po tym, jak otrzymam i podzielę paczkę Walcie tu lub na PW Witam. Czy może Pan mi podać wstępne koszty tej zabawy ? Widziałem też ten model na stronie Eduarda . Pozdrawiam. Mariusz Cytuj
jachud3 Napisano 16 Marca Autor Napisano 16 Marca (edytowane) Na forum sobie nie Panujemy Kupując ze strony Eduarda jest dosć drogo - 2700 CZK to ok. 470 PLN. Poprzednie Royal Classy P-40E i -N u polskich dystrybutorów to był koszt ok. 360PLN, więc przyjmując ten poziom cenowy + wysyłkę inpost Twój koszt oscylowałby wokół ~200 PLN Edytowane 16 Marca przez jachud3 Cytuj
jachud3 Napisano 18 Marca Autor Napisano 18 Marca (edytowane) W Exito już dostępny do zamówienia, cena 365,11 PLN dzieląc to na pół i dodając średni gabaryt InPost (18,49) wychodzi 201,05 czyli do równego rachunku zróbmy równo 200PLN za ten współudział. Nie ma chętnych? EDIT: u Banzaja pojawiło się za 353,99, czyli z wysyłką InPost współudział wychodzi 195,49 PLN Edytowane 19 Marca przez jachud3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi