jachud3 Napisano 15 Marca Share Napisano 15 Marca Hej, Szukam kompana do kupna nowego Edkowego Rojala P-40K w preorderze na spółę - interesuje mnie jedno malowanie, które chciałbym sobie zostawić: Resztę zestawu (plastik, żywice, blachy) dzielimy na pół + oddam też wszystkie pozostałe oznaczenia, gąbki do maskowania wnęk podwozia, instrukcję i oryginalne pudełko. Planuję zamawiać z Banzai/Exito/MH w zależności gdzie wyjdzie taniej Koszt zakupu dzielimy na pół + doliczam InPost za wysyłkę do docelowego domku po tym, jak otrzymam i podzielę paczkę Walcie tu lub na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariuszstr64 Napisano 16 Marca Share Napisano 16 Marca W dniu 15.03.2026 o 09:11, jachud3 napisał: Hej, Szukam kompana do kupna nowego Edkowego Rojala P-40K w preorderze na spółę - interesuje mnie jedno malowanie, które chciałbym sobie zostawić: Resztę zestawu (plastik, żywice, blachy) dzielimy na pół + oddam też wszystkie pozostałe oznaczenia, gąbki do maskowania wnęk podwozia, instrukcję i oryginalne pudełko. Planuję zamawiać z Banzai/Exito/MH w zależności gdzie wyjdzie taniej Koszt zakupu dzielimy na pół + doliczam InPost za wysyłkę do docelowego domku po tym, jak otrzymam i podzielę paczkę Walcie tu lub na PW Witam. Czy może Pan mi podać wstępne koszty tej zabawy ? Widziałem też ten model na stronie Eduarda . Pozdrawiam. Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 16 Marca Autor Share Napisano 16 Marca (edytowane) Na forum sobie nie Panujemy Kupując ze strony Eduarda jest dosć drogo - 2700 CZK to ok. 470 PLN. Poprzednie Royal Classy P-40E i -N u polskich dystrybutorów to był koszt ok. 360PLN, więc przyjmując ten poziom cenowy + wysyłkę inpost Twój koszt oscylowałby wokół ~200 PLN Edytowane 16 Marca przez jachud3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 18 Marca Autor Share Napisano 18 Marca (edytowane) W Exito już dostępny do zamówienia, cena 365,11 PLN dzieląc to na pół i dodając średni gabaryt InPost (18,49) wychodzi 201,05 czyli do równego rachunku zróbmy równo 200PLN za ten współudział. Nie ma chętnych? EDIT: u Banzaja pojawiło się za 353,99, czyli z wysyłką InPost współudział wychodzi 195,49 PLN Edytowane 19 Marca przez jachud3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi