Drak Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 też mi się bardzo podoba, tylko mam 1 ale... Droga jest typowo ruska czyli błoto. rozumiem że koleś mógł prowadzić wóz wolno, ale ja na twoim miejscu dodałbym ciut tego brudu na koła, przynajmniej na opony, bo tak trochę niedobrze że się zupełnie nie ubrudził na usyfionej drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokół Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Bardzo ładna dioramka a pytanko mam z czego zrobiłes nasyp pod tory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 2 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2009 Nasyp z kamyczkow na wikolu, wiecej w warsztacie, no i dziekuje za mile slowa chlopaki raz raz jeszcze, mysle jednak, ze jeszcze ze 3 prace cobym i ja byl kontent z dziela... P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 przyłączam się do fanclubu - piękna scenka, powala profesjonalnym malowaniem. ech, zrobić kiedyś w życiu coś takiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Podpisuje się pod tym wszystkim co koledzy wcześniej napisali. Bardzo ciekawy temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 subgrafik już się nie mogę doczekać aż go zobaczę we Wrocławiu na konkursie na żywo, o ile będzie? super wykonanie, gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 6 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2009 Dzieki, dzieki Panowie a co do wystawy raczej go nie bedzie na Swiatowidzie/ innych wystawach bo z przyczyn braku miejsca oraz remontu chyba to gdzies pchne dalej. Pozdrawiam Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi