Arkos22 Napisano 16 Marca Share Napisano 16 Marca Witam. Tym razem wrześniowy klimat. Przedstawiam PzInż 222 z EMP 3D w skali 1/72. Tradycyjnie u mnie model malowany Vallejo Air. Lekkie obicia i zarysowania. Na koniec ULTRA MATT z AK. Zapraszam do oglądania 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca Fajny. Domyślam sie że malowałeś aerografem. Czy kamuflaż robiłeś z maskowaniem czy z ręki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca Mnie również się podoba! Fajnie wyszedł. Z czego robiłeś światła? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkos22 Napisano 17 Marca Autor Share Napisano 17 Marca 1 godzinę temu, Endrju napisał: Fajny. Domyślam sie że malowałeś aerografem. Czy kamuflaż robiłeś z maskowaniem czy z ręki? Dziękuje! Z ręki malowany. Dysza 0.28mm Ultra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkos22 Napisano 17 Marca Autor Share Napisano 17 Marca 38 minut temu, R_Mazzi napisał: Mnie również się podoba! Fajnie wyszedł. Z czego robiłeś światła? Dziękuję. Już Ci mówię swój przepis. Markerem Liquid Chrome od Mołotowa maluje środek, czekam aż wyschnie i później kropelkę żywicy UV z Green Stuff daje i latarka UV utwardzam żywice. Ważne jest żeby nie było pęcherzyków powietrza to ja nakładam wykałaczką. Ten zabieg zawsze robię po nałożeniu już lakieru matowego 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi