Wojtek B. Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Witam. Już na wstępie dodam, że zdjęcia robiłem komórką jak dostanę w ręce aparat zrobię inne zdjęcia. Scenka rozgrywa się na nabrzeżu, gdzie patrol orków wpadł po uszy a raczaj po macki w g.... Co do samego warhammera jest to mój debiut. A co do samego wykonania to podłoże zrobiłem z gipsu, to co ma wyglądać na wodę wykonałem za pomocą produktu vallejo-water effects. Ruiny, worki pochodzą ze zestawu Italeri, natomiast macki sam wykonałem z masy modelarskiej z nich jestem średnio zadowolony. Natomiast same figurki pochodzą z zestawu Warhammera 40k - ORK BOYZ firmy games workshop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Mi jakoś Warhammer nie podchodzi Orki kojarzą mi się z starożytnością lub średniowieczem np. Władca pierścieni a tu broń palna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 starożytnością lub średniowieczem Jak już to z fantasy Bardzo fajne chociaż może trzeba było wode z silikonu popróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Jak już to z fantasy Tak ale kojarzy się z wymienionymi czasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcel Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Fajna! Lubię klimaty 40K więc masz plusa u mnie:D Tylko mam jedno zastrzeżenie - skóra orków się świeci trochę(nie wiem czy to tak wygląda naprawdę czy zdjęcia dziadowskie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herakles Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Ma się świecić , przecież to oślizgłe wstręciuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 3 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2009 Witam. Dzięki za wasze opinie. Co do świecącej skóry, chciałem uzyskać efekt mokrej skóry. Zapodaje inne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomsoul Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 Klimat fajny tylko zgodze się z przedmówcą że ta giwera nie pasuje do orka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi