Aleksander z Zalasu Napisano Niedziela o 09:59 Autor Share Napisano Niedziela o 09:59 17 godzin temu, Grzes napisał: takim czymś do liceum się dojeżdżało To tak jak i ja. Tyle że ja jeździłem rydwanami ze stajni PKS RADZYŃ PODLASKI (skądinąd znany z serialu "Ranczo") . Godzinę temu, Adamsky napisał: To jakie chcesz- mówisz i masz Ehh nie ułatwiasz zadania . Wybór ograniczony to wybór prosty, rozszerzenie wyboru to dużo nowych możliwości i trudno się zdecydować na jakieś konkretne. Z drugiej strony, jakby byli chętni i zdecydowani, to można by było opracować kalki dla wszystkich śmigłowców, w końcu nie było ich za wiele, raptem 19 sztuk. A jak mi odwali wajha to może Kania w 1:32? Albo poczekam aż mi przejdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano Poniedziałek o 19:09 Share Napisano Poniedziałek o 19:09 W dniu 5.04.2026 o 11:59, Aleksander z Zalasu napisał: A jak mi odwali wajha to może Kania w 1:32? Albo poczekam aż mi przejdzie Oj niech Ci nie przechodzi.... część roboty masz już zrobioną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi