artus750 Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 (edytowane) Witam ,jest to mój pierwszy wątek warsztatowy.Mam już kilka motocykli i teraz chciałbym się podzielc wrażeniami z procesu budowy Hondy MVX 250. Model oczywiście firmy Tamiya. W skali 1/12 Koła: Przód Druga strona Tył Silnik Efekt pracy w skrócie Moje inne moto to m.in: Edytowane 21 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 No to dawaj jakieś fotki i czekamy na efekty twojej pracy xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artus750 Napisano 2 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2009 Juz bo wcześnie komputer sie mi zwiesił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Hej, jaka to skala ? życzę powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 1/9 lub 1/12 ładnie się prezętuje ta Yamaszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artus750 Napisano 2 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2009 Oba pozostałe moto są na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artus750 Napisano 21 Lutego 2009 Autor Share Napisano 21 Lutego 2009 Wracam do budowy.Mam już gotową ramę z założonym tylnym zawieszeniem i silnikiem Naciśnij na fotkę to się wyświetli w pełnym rozmiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi