Sokół Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 fotki polskich T-72 w naszym malowaniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avi Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 Nic tu nie ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Przepraszam ale dlaczego gdy zrobiłem identyczny temat o tym samym czołgu, został on zamknięty i usunięty ? Czyżby to zależało od nastroju Moda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Mod nie miewa nastrojów... Mod jest bez duszny, no przynajmniej ja... Bez sympatii i antypatii do kogokolwiek... Temat jest obserwowany, i jesli powisi jeszcze trochę bez fotek to trafi do kosza... Czas jaki dostał ten temat, w założeniu miał zostać wykorzystany na uzupełnienie zdjęć, lub rysunków... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Bez sympatii i antypatii do kogokolwiek... Czas jaki dostał ten temat, w założeniu miał zostać wykorzystany na uzupełnienie zdjęć, lub rysunków... A mój czemu nie mógł z resztą już mnie to nie interesuje, było minęło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kat Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 http://przeklej.pl/d/0000dt5pgagh/polskie.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 A mój czemu nie mógł z resztą już mnie to nie interesuje, było minęło Jakie państwa. oprócz ZSRR i Iraku, używały tego czołgu ? Edit... Jesteś już wystarczająco długo na tym forum aby właściwie umieszczać posty i zakładać tematy w odpowiednich działach... Tak więc, nie ten temat... Mod... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts