Sokół Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 fotki polskich T-72 w naszym malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Nic tu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 Przepraszam ale dlaczego gdy zrobiłem identyczny temat o tym samym czołgu, został on zamknięty i usunięty ? Czyżby to zależało od nastroju Moda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 Mod nie miewa nastrojów... Mod jest bez duszny, no przynajmniej ja... Bez sympatii i antypatii do kogokolwiek... Temat jest obserwowany, i jesli powisi jeszcze trochę bez fotek to trafi do kosza... Czas jaki dostał ten temat, w założeniu miał zostać wykorzystany na uzupełnienie zdjęć, lub rysunków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 Bez sympatii i antypatii do kogokolwiek... Czas jaki dostał ten temat, w założeniu miał zostać wykorzystany na uzupełnienie zdjęć, lub rysunków... A mój czemu nie mógł z resztą już mnie to nie interesuje, było minęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 http://przeklej.pl/d/0000dt5pgagh/polskie.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 A mój czemu nie mógł z resztą już mnie to nie interesuje, było minęło Jakie państwa. oprócz ZSRR i Iraku, używały tego czołgu ? Edit... Jesteś już wystarczająco długo na tym forum aby właściwie umieszczać posty i zakładać tematy w odpowiednich działach... Tak więc, nie ten temat... Mod... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi