Wojtek80 Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia (edytowane) Sprzedam nietrafiony prezent Hobby 2000 K2 'Black Panther' Polish Army 1/35 Dodatkowo ABER anteny NATO. Nowa pozycja RFM M1A1 Abrams PL + dodatkowe gąsienice. Cena 130 PLN z przesyłką INPOST paczkomat (inaczej nie wysyłam). Cena 150 PLN z przesyłką INPOST paczkomat (inaczej nie wysyłam). Edytowane 3 Maja przez Wojtek80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlos Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia Te kalki to na pewno od niego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek80 Napisano 26 Kwietnia Autor Share Napisano 26 Kwietnia Masz rację, te są chyba od Leoparda . Ale oryginalne też mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia nie znam sie na czolgach co to jest???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek80 Napisano 26 Kwietnia Autor Share Napisano 26 Kwietnia To jest to co kupiliśmy od Koreańczyków. Całkiem fajny model, tylko jeden już złożyłem a drugiego nie planuję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 27 Kwietnia Share Napisano 27 Kwietnia 14 godzin temu, Wojtek80 napisał: jest to co kupiliśmy od Koreańczyków. to Kia nie wystarczy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek80 Napisano 27 Kwietnia Autor Share Napisano 27 Kwietnia Powiem Ci, że dobra KIA nie jest zła... Mam jedną już 9 lat i daje rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi