Tomek Mroczkowski Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Witam, jako że bradley skończony, zaczynam (ponowną) przygodę ze Skifem-syfem... Jak ja się cieszę na widok zielonego plastiku... Do rzeczy malowania szukam, najlepiej żeby było polskie Tu by mi się przydała pomoc z dobraniem kolorów, widziałem relację na forum innych 2S1 ale kolory zbytnio mi nie pasowały Dziwnym trafem mam jakiś inny zestaw, kalek mniej i inne numerki niż w instrukcji, ale tam... Już zacząłem, będzie na poziomie lepszym niż bradley Pierwsze zdjęcia A wracając jeszcze do kalek, cud się stanie jak się nie rozpadną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Oooo kolejny Goździk . Kalki możesz od razu wywalić, na pewno się rozpadną. A zresztą chcesz robić polskiego. Co do malowania to przejrzyj relacje, było tam trochę zdjęć i walkaroundzie też coś się znajdzie. Mam też zdjęcie Goździka całego w ciemnej zieleni i tylko czerwony pas na eżektorze jako obiekt dydaktyczny w garażu Ten ludek to ja Radzę zainwestować w blachy, bardzo się poprawi wygląd, możesz dać też żywiczne koła Armo, koszt 12 zeta. Życzę powodzenia bo trochę roboty będziesz miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 4 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2009 Radzę zainwestować w blachy, bardzo się poprawi wygląd, możesz dać też żywiczne koła Armo, koszt 12 zeta. Życzę powodzenia bo trochę roboty będziesz miał. No na blachy i koła nie mam kasy spłukany jestem... A masz więcej tego zielonego goździka? On ma jakieś oznaczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Niestety nie mam więcej fotek. Ale nie miał żadnych oznaczeń. Cały w ciemnej zieleni. Ja bym obstawiał na Humbrol 116. Tylko pas wokół lufy czerwony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 4 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2009 No ja Humbrolami nie malują, ale pewnie walnę na MM 4842, albo jeszcze polskie malowano (w ciapy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 18 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2009 Wieża pomalowana, dorobiłem uchwyty, i posłuchałem się instrukcji i zrobiłem uchwyty tam gdzie ich nie ma, kolory jak na starze 266 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi