HeliJack Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja Cześć, na biurku aktualnie operacja krojenia na kawałki Mi-28A od Zvezdy. Nie ma zbyt wiele materiałów fotograficznych, mam kilka schematów i przekrojów - cel otworzyć kilka włazów i pokazać co jest w środku. Na chwilę obecną otwarta jest już kabina, przedział elektroniki (przód i tył). W najbliższym czasie będzie wycinana sekcja ogonowa żeby uwidocznić wał. Czeka mnie troche dłubania - mam nadzieje, ze będzie to warte i że efekt końcowy będzie zadawalający 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HeliJack Napisano 7 Czerwca Autor Share Napisano 7 Czerwca Finalnie - po testach na Zvezdzie - pod nóż poszedł leciwy Dragon. Przygotowałem przedział elektroniczny wrzucając tam trochę szafek i sprzętu. Później dorzucę okablowanie. Teraz czas na opancerzenie drzwi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano 7 Czerwca Share Napisano 7 Czerwca Fajnie. Dość rzadki temat więc obserwuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HeliJack Napisano 7 Czerwca Autor Share Napisano 7 Czerwca 20 minut temu, leon napisał: Fajnie. Dość rzadki temat więc obserwuję Dziękuję jestem przedstawicielem gatunku utrudniającego sobie życie - nawymyślałem tutaj rzeczy do zrobienia i teraz dłubię 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano 7 Czerwca Share Napisano 7 Czerwca Najlepszy gatunek.... też należę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 8 Czerwca Share Napisano 8 Czerwca 15 godzin temu, HeliJack napisał: jestem przedstawicielem gatunku utrudniającego sobie życie - nawymyślałem tutaj rzeczy do zrobienia i teraz dłubię Popieram w całej rozciągłości kierunek, który obrałeś. Życzył bym sobie, jako odbiorca zamieszczanych tu materiałów, większej dbałości o jakość wykonywanych detali. Trochę razi niedopracowany detal wnęki z elektroniką jak i sam otwór, nierówny i o bardzo grubych ściankach. Czystość wykonania takich elementów jest bardzo ważna, wpływa bardzo pozytywnie na końcowy odbiór modelu. Nie odbieraj tego jak czepiania się, chodzi mi bardziej o zwrócenie uwagi, że poświęcenie dodatkowej godziny na dopieszczenie danego elementu wpływa niesamowicie pozytywnie na wygląd modelu. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HeliJack Napisano 8 Czerwca Autor Share Napisano 8 Czerwca 1 godzinę temu, rymulus napisał: Popieram w całej rozciągłości kierunek, który obrałeś. Życzył bym sobie, jako odbiorca zamieszczanych tu materiałów, większej dbałości o jakość wykonywanych detali. Trochę razi niedopracowany detal wnęki z elektroniką jak i sam otwór, nierówny i o bardzo grubych ściankach. Czystość wykonania takich elementów jest bardzo ważna, wpływa bardzo pozytywnie na końcowy odbiór modelu. Nie odbieraj tego jak czepiania się, chodzi mi bardziej o zwrócenie uwagi, że poświęcenie dodatkowej godziny na dopieszczenie danego elementu wpływa niesamowicie pozytywnie na wygląd modelu. Dziękuję za każdą uwagę - to cenne informacje. Popracuję jeszcze nad całością na tyle ile będę potrafił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi