Damian_Nowicki Napisano Niedziela o 19:44 Share Napisano Niedziela o 19:44 Cześć Wszystkim, W końcu udało mi się ukończyć model "Apacza" dzięki któremu doszło mi parę kolejnych siwych włosów. Chciałęm przedstawiś śmigłowiec z dość widocznymi śladami eksploatacyjnymi , ale na tyle subtelnymi żeby model nie wyglądał na wrzucony w błoto. Poza zestawowymi częściami, dodałem od siebie parę kabelków w panelach na nosie oraz na silniku. Całkowicie od podstaw wyposażyłem panele w środkowej części śmigłowca. Sam zestaw bardzo mocno zdetalowany, aż za bardzo, jednak składało sie go przyjemnie. Problemy zaczęły się na etapie kalkomanii które były strasznie kruche i praktycznie nie reagowały chemię, w wyniku czego napis "Koninklijke Luchtmacht" został namalowany od własnoręcznie wyciętej maski. W planach jest jeszcze zrobienie prostej dioramy. Zapraszam do oglądania :) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Model spoko nawet fajny . Nie wiem czy to złudzenie optyczne ale czy uzbrojenie nie jest za bardzo skierowane w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu (edytowane) jest możliwość regulowania ale nie znam wielkości w opcji pokazanej na modelu Edytowane 6 godzin temu przez panmopsik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi