caughtinthemiddle Napisano 3 Czerwca Share Napisano 3 Czerwca KUPIĘ Mercedesa W123 z Dioparku w skali 1/35, wydanie obojętne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano Poniedziałek o 18:05 Autor Share Napisano Poniedziałek o 18:05 Nadal poszukuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano Poniedziałek o 18:25 Share Napisano Poniedziałek o 18:25 a ja dalej szukam, Ale sprawa ciezka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano Poniedziałek o 21:03 Autor Share Napisano Poniedziałek o 21:03 Dzięki. Ja też szukam tu i ówdzie poza Polską, już raz prawie miałem, ale rzekoma 1 sztuka na stanie w pewnym sklepiku ze starociami i modelami z drugiej ręki okazała się błędem właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 11 godzin temu Share Napisano 11 godzin temu jest slabe światlo w tunelu.Mam nadzieje, ze to nie pociag......Czekam na odpowiedz Gośc zlapal w zeszlym roku w Japonii za 120 €..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 9 godzin temu Share Napisano 9 godzin temu znalazlem jeszcze coś takiego, ale nie wiem czym sie placi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 9 godzin temu Share Napisano 9 godzin temu i Link https://www.kleinanzeigen.de/externer-link-weiterleitung.html?to=https%3A%2F%2Fwww.clownshobbies.co.za%2Fwebshop%2F135-cars%2F1398-diopark-german-mercedes-car-135.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu 3 godziny temu, BRAVO112 napisał: ale nie wiem czym sie placi.... 1300 ZAR (Randów RPA) czyli ok. 295 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 4 godziny temu Autor Share Napisano 4 godziny temu Dzięki, znalazłem ten południowoafrykański sklep już wcześniej, nie wysyłają poza RPA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu jest jeszcze duzo blizej wyslalem Mail i czekam na odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi