Aleksander Zielony Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 Nie jest to typowy temat, jest to raczej GALERIA w GALERII. Album zdjęć, który można obejrzeć klikając na fotkę, pokazuje moje modele. Jest to któraś tam moja kolekcja modeli, która poszła pod młotek. Te konkretne modele wykonywałem od początku lat 90 do 2007 roku. Teraz zmieniłem skalę i upodobania, więc to już tylko kolekcja na fotkach. Zapraszam do oglądnięcia tego muzeum. Pozdrawiam Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebPilot Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 Ciekawe modele, szkoda że poszły pod młotek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 Podobnie jak kolega SebPilot-żal.Ale cóż takie życie ale ja osobiście mniałbym wielki dylemat-to tak jak oddaćby częśc siebie-jednak człowiek spędza jakąś częśc życia nad tymi kawałkami plastiku-powtarzam się-żal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksander Zielony Napisano 11 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2009 Szkoda i żal ? Napewno, ale już się przyzwyczaiłem. Z drugiej strony jak bym chciał trzymać wszystko co skleiłem to miałbym z tym kłopot. Dlatego teraz walczę z pancerką i lotnictwem w 48, oraz SF w 72. Jedyne odstępstwo to T34, ten może być w każdej skali. Z drugiej strony, każdy z nas się rozwija i jak patrzy się na te pierwsze modele to czegoś im brakuje, cos jest nie tak. Ja wolę sprzedać i zrobić model od nowa niż reanimowac już coś zrobione. Teraz walczę z zestawem M42 Duster z Tamki + Edzio tylko po to żeby go skończyć i sprzedać, ot takie sobie zboczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Szkoda i żal ? Napewno, ale już się przyzwyczaiłem. Z drugiej strony jak bym chciał trzymać wszystko co skleiłem to miałbym z tym kłopot. Z drugiej strony, każdy z nas się rozwija i jak patrzy się na te pierwsze modele to czegoś im brakuje, cos jest nie tak. Ja wolę sprzedać i zrobić model od nowa niż reanimowac już coś zrobione Zgadzam się. No chyba że się ma dużą wille . Niestety tak samo robię. Mam ograniczone możliwości wystawowe na półkach. A modele w 1/15 - 1/16 zajmują niestety sporo miejsca. Niedługo będę chyba wystawiał jednego Tygrysa.I.E w 1/15 na Ebay, bo muszę mieć miejsce na nowego tygryska. A następne modele czekają w kolejce na zrobienie. Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi