Aleksander z Zalasu Napisano 7 Czerwca Share Napisano 7 Czerwca (edytowane) Sprzedam nadmiar wydrukowanych przeze mnie akcesoriów do śmigłowców, głównie ze stajni PZL oraz w skali 1:72. Do ceny należy doliczyć koszty wysyłki, przeważnie 11.5zł za paczkomat InPost. 1. Nosze metalowe, stosowane w śmigłowcach PZL W-3 Sokół skala 1:72. Cena 10 zł za sztukę. Wersja bez pasów - ilość 5 sztuk Wersja z pasami - ilość 13 sztuk. 2. Rury wylotowe spalin śmigłowca PZL W-3 Sokół, skala 1:72, cena 10 zł za komplet. Ilość - 5 kompletów 3. Fotele pilota śmigłowca PZL W-3 Sokół, skala 1:72 (szerokość 6.3 mm), cena 10 zł za komplet (2szt). Ilość kompletów 8. 4. Piasta WN śmigłowca Mi-2, skala 1:72, cena 15 zł za sztukę. Ilość wyprzedane- istnieje możliwość dodrukowania. 5. Fotel desantu śmigłowca BlackHawk, skala 1:72 (wysokość 18.8 mm, szerokość 6.3 mm), cena: fotel rozłożony 5 zł (3 sztuki) fotel złożony 4 zł (11 sztuk) 6. Śmigło do samolotu Tu-2, skala 1:72, cena 15 zł za komplet. Ilość: wyprzedane- istnieje możliwość dodrukowania. Edytowane 8 Czerwca przez Aleksander z Zalasu Aktualizacja stanu "magazynowego" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek59 Napisano 7 Czerwca Share Napisano 7 Czerwca Priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grrzesiek28 Napisano 7 Czerwca Share Napisano 7 Czerwca Poszło PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 7 Czerwca Share Napisano 7 Czerwca nr 6.Tu 2 i 4. Mi2 oraz 2 i 3. do Sokoła poprosze, Wiecej na Priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrpas Napisano 8 Czerwca Share Napisano 8 Czerwca Poproszę nr 1 noszę z pasami 1 szt , nr 2 rury wylotowe 2szt i nr 4 piasta. Jest jeszcze szansa na śmigła Tu 2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksander z Zalasu Napisano 8 Czerwca Autor Share Napisano 8 Czerwca 25 minut temu, qrpas napisał: Jest jeszcze szansa na śmigła Tu 2 ? Co prawda wyprzedaję zbędne zapasy, ale jak jest zapotrzebowanie, to mogę dodrukować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrpas Napisano 8 Czerwca Share Napisano 8 Czerwca To bardzo proszę o dwa komplety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 11 Czerwca Share Napisano 11 Czerwca Wydruki dotarły i są naprawdę super, wirnik Mi2 i "krzesełka" do Sokoła duuużo lepsze niż na zdjęciach.... Sztos, zdecydowanie polecam... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi