Zak Napisano 14 Czerwca Share Napisano 14 Czerwca Cześć, Chciałbym zaprezentować efekty mojej pracy nad modelem pojazdu MRAP Paramount Marauder produkowanego w Republice Południowej Afryki. Model został wykonany w skali 1:35. Malowanie wykonałem w barwach Azerbejdżanu, ponieważ moim zdaniem pojazd prezentuje się w nich znacznie ciekawiej niż w oryginalnym kamuflażu RPA. Z tego względu zrezygnowałem z wykonania modelu w malowaniu południowoafrykańskim. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zak Napisano 14 Czerwca Autor Share Napisano 14 Czerwca Ciąg dalszy... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 14 Czerwca Share Napisano 14 Czerwca Malowanki fajne podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 14 Czerwca Share Napisano 14 Czerwca Fajny ten ,,Maruder ,, podoba mi się , o ile się nie mylę to jest krewny pojazdów serii RG z Republice Południowej Afryki i produkowanych przez Land Systems OMC, 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 16 Czerwca Share Napisano 16 Czerwca Świetny model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi