Leek Napisano Niedziela o 20:46 Share Napisano Niedziela o 20:46 Witam. Pierwszy model po dłuższej przerwie i pierwszy wrzucony przeze mnie na tym forum. Jeszcze pracuje nad światłem do zdjęci (jak macie jakieś porady to piszcie). Dajcie znać jak oceniacie prace. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leek Napisano Niedziela o 20:49 Autor Share Napisano Niedziela o 20:49 Widzę ,że w złej galerii dodałem. Prosiłbym o przeniesienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano Poniedziałek o 05:58 Share Napisano Poniedziałek o 05:58 Fajny, podoba mi się Ten fragment gąsienicy służący jako dodatkowy pancerz na wieży, zazwyczaj wsuwali od góry za uchwyt i blokował się o pióro, a nie "od dołu". Zazwyczaj pozbywali się ich (przerzucali pomiędzy zbiornik paliwa a pancerz) gdy czołg obsiadł desant. Pas identyfikacji z przodu przykryty jest ogniwami, może warto było by na nich przedłużyć ten pas, wyglądają jak takie, co od nowości nie zdejmowane,. Warto by było może jakąś winetkę do modelu dołożyć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Poniedziałek o 06:01 Share Napisano Poniedziałek o 06:01 Mam sentyment do teciaków, a twój ma klimacik. Ogółem mi się podoba. Z czego rower i bele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leek Napisano Poniedziałek o 09:10 Autor Share Napisano Poniedziałek o 09:10 3 godziny temu, Robi napisał: Mam sentyment do teciaków, a twój ma klimacik. Ogółem mi się podoba. Z czego rower i bele? Dzięki. Ten konkretnie to ten https://www.mojehobby.pl/products/Men-s-Bike.html . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leek Napisano Poniedziałek o 09:19 Autor Share Napisano Poniedziałek o 09:19 3 godziny temu, chorąży napisał: Fajny, podoba mi się Ten fragment gąsienicy służący jako dodatkowy pancerz na wieży, zazwyczaj wsuwali od góry za uchwyt i blokował się o pióro, a nie "od dołu". Zazwyczaj pozbywali się ich (przerzucali pomiędzy zbiornik paliwa a pancerz) gdy czołg obsiadł desant. Pas identyfikacji z przodu przykryty jest ogniwami, może warto było by na nich przedłużyć ten pas, wyglądają jak takie, co od nowości nie zdejmowane,. Warto by było może jakąś winetkę do modelu dołożyć ?? Dzięki za opinie. A propo gąsienicy na przodzie to nie wiedziałem ,że tak robili i pewnie dodam ten pas oznaczenia w najbliższym czasie. Nad winetką się jeszcze zastanawiam. Myślałem nad zwykłą drewnianą podstawką albo nad jaką miejską winetą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano Poniedziałek o 10:02 Share Napisano Poniedziałek o 10:02 42 minuty temu, Leek napisał: Dzięki za opinie. A propo gąsienicy na przodzie to nie wiedziałem ,że tak robili i pewnie dodam ten pas oznaczenia w najbliższym czasie. Nad winetką się jeszcze zastanawiam. Myślałem nad zwykłą drewnianą podstawką albo nad jaką miejską winetą. Tak, wystarczy, ze będzie stał np. na "piasku" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi