bulik58 Napisano 11 Sierpnia Napisano 11 Sierpnia 7 godzin temu, Kowalec222 napisał: Dawno i nieprawda K4386 z RPG rozgrzebałem ładnych kilka lat temu, ale w tym roku udało się wreszcie skończyć Nie chcem ale muszem... przyznać iż to właśnie dzięki twoim modelom Tajfun wylądował również u mnie. 1 Cytuj
Przemek - MaXus Napisano 14 Sierpnia Autor Napisano 14 Sierpnia W dniu 11.08.2026 o 12:12, Kowalec222 napisał: Dawno i nieprawda K4386 z RPG rozgrzebałem ładnych kilka lat temu, ale w tym roku udało się wreszcie skończyć. Obserwuję dalej Pozdro Aligancko Czas na pozostałe kolory: 3 Cytuj
Przemek - MaXus Napisano 15 Sierpnia Autor Napisano 15 Sierpnia No i reszta. Długo zeszło na maskowaniu i malowaniu, trochę wynagrodził to moment ściągania taśmy, tak wyszło: 7 Cytuj
Rafał B Napisano 15 Sierpnia Napisano 15 Sierpnia Godzinę temu, Przemek - MaXus napisał: No i reszta. Widzę Przem, że się rozpędziłeś Cytuj
Przemek - MaXus Napisano 17 Sierpnia Autor Napisano 17 Sierpnia No tak, wiadomo, początek zawsze z kopyta, potem pewnie prace mocno zwolnią Cytuj
bulik58 Napisano 20 Sierpnia Napisano 20 Sierpnia W dniu 17.08.2026 o 18:44, Przemek - MaXus napisał: No tak, wiadomo, początek zawsze z kopyta, potem pewnie prace mocno zwolnią Poszły konie po betonie. fajnie to wygląda Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi