makinen Napisano 14 godzin temu Autor Napisano 14 godzin temu W dniu 22.07.2026 o 17:30, bulik58 napisał: Do zakonu rycerzy Jedei nie należysz ale widać iż moc jest z tobą. Super to wygląda , gdybym miał zrobioną taką ....... scenkę i dostał trzy figurki w tych pozach to nie wiem co bym z nimi zrobił. Figurki tej firmy znam tylko z ,, widzenia ,, jak je oceniasz , mam na myśli firmę Co do figurek- są niezłe (mam też operatów Delty z Afganu), ale uważam, że ukraińska firma SPALAH robi o wiele lepsze. Operatorzy OMEGI są świetni. Kilka innych figurek też. Cytuj
bulik58 Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu (edytowane) 4 godziny temu, makinen napisał: Fakt, M-ATV też rozważam, ale najciekawsze co znalazłem, to wrak spoza działań wojennych. Ci ,, hamerykanie ,, jednak mają głowę a właściwie przyczepkę na karku, ale żeby testy (2025 r.) robić na autostradzie , spadając 9 m. w dół z jednej na drugą z dwuosobową załogą? YouTube Army Vehicle Goes Airborne In I-90 Crash To na 99 % był ten zestaw tutaj tylko przyczepa M-ATV też dobrze wypada na podobnych fotkach SPALAH ma dobre produkty, na wystawie w Bytomiu przedstawiciele tej firmy sprzedawali niektóre zestawy, szkoda że nie mieli tych figurek . Głównie była 72-ka , z 35 kupiłem km M2 na podstawie. Ładnie zrobiony Edytowane 10 godzin temu przez bulik58 Cytuj
makinen Napisano 8 godzin temu Autor Napisano 8 godzin temu Dzięki za zdjęcie JLTV z tylu. Kusi…. Cytuj
makinen Napisano 8 godzin temu Autor Napisano 8 godzin temu Dzięki za zdjęcie JLTV z tylu. Kusi…. Cytuj
bulik58 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 35 minut temu, makinen napisał: Dzięki za zdjęcie JLTV z tylu. Kusi…. Który ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi