Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
W dniu 22.07.2026 o 17:30, bulik58 napisał:

Do zakonu rycerzy Jedei nie należysz ale widać iż moc jest z tobą. Super to wygląda , gdybym miał zrobioną taką ....... scenkę  i dostał trzy figurki w tych pozach to nie wiem co bym z nimi zrobił. Figurki tej firmy znam tylko z ,, widzenia ,, jak je oceniasz , mam na myśli firmę

Co do figurek- są niezłe (mam też operatów Delty z Afganu), ale uważam, że ukraińska firma SPALAH robi o wiele lepsze. Operatorzy OMEGI są świetni. Kilka innych figurek też. 

Napisano (edytowane)
4 godziny temu, makinen napisał:

Fakt, M-ATV też rozważam, ale najciekawsze co znalazłem, to wrak spoza działań wojennych.

Ci ,, hamerykanie ,, jednak mają głowę  a właściwie przyczepkę na karku, ale żeby testy (2025 r.) robić na autostradzie , spadając 9 m. w dół z jednej na drugą z dwuosobową załogą?:glupek:JLTV destroyed in a road accident in the USA : r/DestroyedTanks

Brak dostępnego opisu zdjęcia.This literally happened right behind me. It fell from the road above just  immediately after i emerged from the tunnell. If I were 2 seconds later it  would have landed on top

To na 99 % był ten zestaw

Fot. Oshkosh Defense

tutaj tylko przyczepa

JLTV-Trailer-scaled.jpg

M-ATV też dobrze wypada na podobnych fotkach

r/newjersey - I-95 S - Military + Semi Crash causing miles of traffic after exit 10

SPALAH ma dobre produkty, na wystawie w Bytomiu przedstawiciele tej firmy sprzedawali niektóre zestawy, szkoda że nie mieli tych figurek . Głównie była 72-ka , z 35 kupiłem km M2 na podstawie. Ładnie zrobiony

Edytowane przez bulik58