SebPilot Napisano 9 Stycznia 2009 Share Napisano 9 Stycznia 2009 Witam! Chciałem pokazać wam budowę samolotu SU-27. Nie zostało dużo bo tylko podwozie, uzbrojenie i malowanie. Jest to jeden z moich pierwszych modeli więc są małe błędy, ale się staram. Na zdjęciach model po szpachlowaniu. Teraz bawię się z papierem ściernym, żeby usunąć warstwę niepotrzebnej szpachlówki. Zapraszam do zaglądania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 9 Stycznia 2009 Share Napisano 9 Stycznia 2009 Su-27-piękny samolot. Jaka firma modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebPilot Napisano 9 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2009 Kitech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 9 Stycznia 2009 Share Napisano 9 Stycznia 2009 Uuuuu to trzymam kciuki bo do najlepszych pod względem spasowania to on nie należy...miałem kiedyś podobnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebPilot Napisano 9 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2009 Uuuuu to trzymam kciuki bo do najlepszych pod względem spasowania to on nie należy...miałem kiedyś podobnego... dzięki, to już wiem czemu mam tyle szpachlówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 9 Stycznia 2009 Share Napisano 9 Stycznia 2009 Uuuuu to też kitech, a kysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebPilot Napisano 9 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2009 Uuuuu to też kitech, a kysz! jak się postaram to coś wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 9 Stycznia 2009 Share Napisano 9 Stycznia 2009 Na początek to polecałbym zrobić coś z dzióbkiem nie trzyma kształtu Su-27.Może napchaj do niego szpachli i popraw kształt bo strasznie "wali po oczach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 9 Stycznia 2009 Share Napisano 9 Stycznia 2009 Wątpie, ai chyba za szybko owiewkę przykleiłeś teraz będzie porysowana od papieru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebPilot Napisano 9 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2009 mam problem bo chyba zgubiłem tą antenkę na czubek, czym mogę ją zastąpić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebPilot Napisano 9 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2009 trzeba być dobrej myśli postaram się czubek trochę skierować ku dołowi i zmniejszyć zaraz dam zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 9 Stycznia 2009 Share Napisano 9 Stycznia 2009 Nie przykleiłeś dziobu do góry nogami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebPilot Napisano 9 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2009 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebPilot Napisano 9 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2009 trudno, jaki będzie taki będzie dzisiaj to zeszlifuje i pomyślę nad igłą, a potem zobaczę podwozie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebPilot Napisano 9 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2009 wybaczcie za post pod postem tutaj widać o co chodzi z czubkiem...trudno pracuję dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 9 Stycznia 2009 Share Napisano 9 Stycznia 2009 Nooo to nie jest dzióbek Su-27 Za obły...jeśli chce ci się z tym bawić to kup szpachlę np miliput,utnij/oderwij ten przód, nawal do środka szpachli i szlifuj do kształtu rzeczywistego przodu Su-27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebPilot Napisano 9 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2009 wiesz co, lepiej skończę ten model taki jaki jest, a potem wezmę się za nowy, trzeba się uczyć na błędach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 9 Stycznia 2009 Share Napisano 9 Stycznia 2009 Jak to się mówi- pierwsze koty za płoty-tymbardziej że z Kitecha.Moja rada na przyszłość lepiej trochę dołożyć kasy i brać model z lepszej firmy.A tak już biorąc ten model z wyższej półki też trzeba uważać na przepakowania-ale od tego jest forum.Ale czekamy na efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 trzeba się uczyć na błędach A najważniejsze to nie powielać ich w następnych, z tego co widzę to i tak model wyląduje w koszu. Zestaw to karykatura Su-27, Ty dołożyłeś swoje błędy i wygląda to jak wygląda. Malowałeś wnętrze? Bo fotel K-36 jest w rzeczywistości czarny a u Cebie jest jasnoszary. Nie poddawaj się i walcz z następnymi wprawa przyjdzie z czasem. Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebPilot Napisano 10 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2009 Jak to się mówi- pierwsze koty za płoty-tymbardziej że z Kitecha.Moja rada na przyszłość lepiej trochę dołożyć kasy i brać model z lepszej firmy.A tak już biorąc ten model z wyższej półki też trzeba uważać na przepakowania-ale od tego jest forum.Ale czekamy na efekt końcowy. mam modele Academy i Revella ten kupiłem na próbę, ale i tak go złożę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebPilot Napisano 10 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2009 Wybaczcie brak zdjęcia ale szpachlówka już prawie zeszlifowana, dzisiaj pomaluję dzióbek na biało, chyba maluję sprayem. Dzisiaj wieczorem w ramce pomaluję na czarno podwozie i jutro przykleję. Dziś dam zdjęcia pomalowanego dzióbka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebPilot Napisano 23 Lutego 2009 Autor Share Napisano 23 Lutego 2009 wybaczcie że mnie tak długo nie było, postaram się nadrobić zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Wybaczymy jak wstawisz fotkę modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi