rtoipmodest Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 2gi pułk czołgów, 1sza dyw, White Rhino 1989. Zaczynamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 No rewelacja, ale mógłbyś podać jeszcze skalę i producenta? Siadam i oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 Jeszcze na Humvee farba dobrze nie wyschła już jedziesz z następnym pojazdem, nieżle zasuwasz, skala przypuszczam 1/72? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 10 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2009 Skala to oczywiście 1/72. Model Revell. Niestety model Revella to jakiś Mk3 - moja wersja jest wcześniejsza. Ufam jednak, że dam radę Najgorzej, że chciałbym jeszcze zrobić te na dokładkę: Nawet miałem robić tego bez osłon, ale jak zobaczyłem egzemplarz obłożony darnią to zmieniłem plany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi