LordDisneyland Napisano 10 Stycznia 2009 Napisano 10 Stycznia 2009 Czy jakaś firma robi podnośnik widłowy [dowolnej marki] w skali 1/72? Byłbym wdzięczny za podpowiedź, bo i w guglach i w wyszukiwarce na forum wyskakują mi głupoty :/ - a to nie ta skala, a to nie podnośnik, tylko wóz do obcinania gałęziaszczy.... Sorki za umieszczenie w tym dziale, ale wydaje mi się, że tu najszybciej temat zostanie zauważony. Cytuj
LordDisneyland Napisano 17 Stycznia 2009 Autor Napisano 17 Stycznia 2009 ..cóż, w końcu znalazłem. Temat nieaktualny Cytuj
Kermit Napisano 19 Stycznia 2009 Napisano 19 Stycznia 2009 ..cóż, w końcu znalazłem. Temat nieaktualny To podziel się, bo troszkę mnie tym zainteresowałeś. ;) Moja Kobieta uwielbia widlaki, może Jej zrobię? Pozdrawiam Cytuj
LordDisneyland Napisano 20 Stycznia 2009 Autor Napisano 20 Stycznia 2009 A proszę uprzejmie - ja niestety muszę poczekac, aż się piniąchy pojawią... ach ta finansowa czkawka poświąteczno- posylwestrowa :/ Mam nadzieję, że nadal byndzie widlak na wyprzedaży http://www.squadron.com/ItemDetails.asp?item=PDMV085 Moja Kobieta uwielbia widlaki, Hmmm... ciekawe hobby. Cytuj
Kermit Napisano 20 Stycznia 2009 Napisano 20 Stycznia 2009 http://www.squadron.com/ItemDetails.asp?item=PDMV085Dzięki. Szkoda tylko, że trzeba to ściągać z Hameryki... Pozdrawiam Cytuj
LordDisneyland Napisano 20 Stycznia 2009 Autor Napisano 20 Stycznia 2009 Chyba niekoniecznie , o ile pamiętam Eduard polska zajmował się dystrybucją wyrobów Planet Models, acz nie wiem, jak to obecnie wygląda. Cytuj
Kermit Napisano 20 Stycznia 2009 Napisano 20 Stycznia 2009 Chyba niekoniecznie , o ile pamiętam Eduard polska zajmował się dystrybucją wyrobów Planet Models, acz nie wiem, jak to obecnie wygląda.To trzeba będzie jakoś się z nimi skontaktować i wypytać. Jak ktoś mnie w tym uprzedzi, to proszę o kontakt. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi