LordDisneyland Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Czy jakaś firma robi podnośnik widłowy [dowolnej marki] w skali 1/72? Byłbym wdzięczny za podpowiedź, bo i w guglach i w wyszukiwarce na forum wyskakują mi głupoty :/ - a to nie ta skala, a to nie podnośnik, tylko wóz do obcinania gałęziaszczy.... Sorki za umieszczenie w tym dziale, ale wydaje mi się, że tu najszybciej temat zostanie zauważony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted January 17, 2009 Author Share Posted January 17, 2009 ..cóż, w końcu znalazłem. Temat nieaktualny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kermit Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 ..cóż, w końcu znalazłem. Temat nieaktualny To podziel się, bo troszkę mnie tym zainteresowałeś. ;) Moja Kobieta uwielbia widlaki, może Jej zrobię? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted January 20, 2009 Author Share Posted January 20, 2009 A proszę uprzejmie - ja niestety muszę poczekac, aż się piniąchy pojawią... ach ta finansowa czkawka poświąteczno- posylwestrowa :/ Mam nadzieję, że nadal byndzie widlak na wyprzedaży http://www.squadron.com/ItemDetails.asp?item=PDMV085 Moja Kobieta uwielbia widlaki, Hmmm... ciekawe hobby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kermit Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 http://www.squadron.com/ItemDetails.asp?item=PDMV085Dzięki. Szkoda tylko, że trzeba to ściągać z Hameryki... Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted January 20, 2009 Author Share Posted January 20, 2009 Chyba niekoniecznie , o ile pamiętam Eduard polska zajmował się dystrybucją wyrobów Planet Models, acz nie wiem, jak to obecnie wygląda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kermit Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Chyba niekoniecznie , o ile pamiętam Eduard polska zajmował się dystrybucją wyrobów Planet Models, acz nie wiem, jak to obecnie wygląda.To trzeba będzie jakoś się z nimi skontaktować i wypytać. Jak ktoś mnie w tym uprzedzi, to proszę o kontakt. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts