LordDisneyland Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 Czy jakaś firma robi podnośnik widłowy [dowolnej marki] w skali 1/72? Byłbym wdzięczny za podpowiedź, bo i w guglach i w wyszukiwarce na forum wyskakują mi głupoty :/ - a to nie ta skala, a to nie podnośnik, tylko wóz do obcinania gałęziaszczy.... Sorki za umieszczenie w tym dziale, ale wydaje mi się, że tu najszybciej temat zostanie zauważony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 17 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2009 ..cóż, w końcu znalazłem. Temat nieaktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 ..cóż, w końcu znalazłem. Temat nieaktualny To podziel się, bo troszkę mnie tym zainteresowałeś. ;) Moja Kobieta uwielbia widlaki, może Jej zrobię? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 20 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2009 A proszę uprzejmie - ja niestety muszę poczekac, aż się piniąchy pojawią... ach ta finansowa czkawka poświąteczno- posylwestrowa :/ Mam nadzieję, że nadal byndzie widlak na wyprzedaży http://www.squadron.com/ItemDetails.asp?item=PDMV085 Moja Kobieta uwielbia widlaki, Hmmm... ciekawe hobby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 20 Stycznia 2009 Share Napisano 20 Stycznia 2009 http://www.squadron.com/ItemDetails.asp?item=PDMV085Dzięki. Szkoda tylko, że trzeba to ściągać z Hameryki... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 20 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2009 Chyba niekoniecznie , o ile pamiętam Eduard polska zajmował się dystrybucją wyrobów Planet Models, acz nie wiem, jak to obecnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 20 Stycznia 2009 Share Napisano 20 Stycznia 2009 Chyba niekoniecznie , o ile pamiętam Eduard polska zajmował się dystrybucją wyrobów Planet Models, acz nie wiem, jak to obecnie wygląda.To trzeba będzie jakoś się z nimi skontaktować i wypytać. Jak ktoś mnie w tym uprzedzi, to proszę o kontakt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi