SFModel Napisano 18 Sierpnia Napisano 18 Sierpnia (edytowane) W tym roku zamieściłem już 5. galerię na tym forum. Uznałem, że wzorem innych kolegów modelarzy, chyba można się już zacząć tym chwalić. Wiem, że w waszym dorobku tych modeli jest znacznie więcej, ale niech ta skromna liczba będzie tylko początkiem czegoś większego. Moje zainteresowania modelarskie to głównie pancerka, ale życiowo są one znacznie szersze. Ostatni model coś o tym mówi. Na pewno tego typu pojawi się więcej. Kto wie, może najdzie mnie też ochota na inne modele, np. latające albo inne cywile. Ale póki co prezentuję wam mój skromny dorobek w kolejnych postach. Zawsze będę się starał dodać jedno zdjęcie oraz link do Galerii i Warsztatu. Edytowane 19 Sierpnia przez SFModel Cytuj
SFModel Napisano 18 Sierpnia Autor Napisano 18 Sierpnia (edytowane) Pierwszym modelem jaki wam zaprezentowałem był Sherman Firefly w polskich barwach o nazwie własnej „Zamość”. Końcową galerię można znalźć tutaj: No i warsztat: Edytowane 19 Sierpnia przez SFModel 1 Cytuj
SFModel Napisano 18 Sierpnia Autor Napisano 18 Sierpnia Kolejne co sie pojawiło to niemiecki SD'ek 251 w wersji z PAK 40 na pace: Galeria końcowa: I warsztat: 1 Cytuj
SFModel Napisano 18 Sierpnia Autor Napisano 18 Sierpnia (edytowane) Ponownie zaprezentowałem wam pojazd w polskich barwach, jakim był Greyhound o nazwie własnej "Podolak": Galeria końcowa: I warsztat: Edytowane 19 Sierpnia przez SFModel 1 Cytuj
SFModel Napisano 18 Sierpnia Autor Napisano 18 Sierpnia (edytowane) Następnie przyszła pora na pierwszą podstawkę a nie tylko sam model. Była to czeska Skoda, ale oficjalnie to Pz. Kpfw. 38(t): Galeria końcowa: I warsztat: Edytowane 19 Sierpnia przez SFModel 1 Cytuj
SFModel Napisano 18 Sierpnia Autor Napisano 18 Sierpnia Najświeższy twór to bardzo szybka maszyna mająca tylko 2 koła: Suzuki GSX100S Katana: Galeria końcowa: I warsztat: 2 Cytuj
SFModel Napisano Sobota o 15:29 Autor Napisano Sobota o 15:29 W końcu, bo bardzo długim czasie pracy, udało mi się ukończyć model będący składową większego projektu. Półtora roku nad nim pracowałem, z przerwami oczywiście na inne prace. Stug IV (Sd. Kfz. 167) Early od Academy. Galeria końcowa: I warsztat: 3 Cytuj
bulik58 Napisano Sobota o 17:36 Napisano Sobota o 17:36 Czy zielony czy szary , piaskowy czy srebrny , czy na dwóch czy wielu kolach lub trakach żaden temat ci nie straszny . Fajna kolekcja , powodzenia przy kolejnych projektach 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi