Jacek Kryszak Napisano 19 Września 2006 Napisano 19 Września 2006 Ta fotka mnie rozwaliła Znaczy się, że teraz diabli polskich "16" nie wezmą...Istny gołąbek pokoju Cytuj
SAL@mander Napisano 4 Października 2006 Napisano 4 Października 2006 Coś mi się wydaje że niedługo to śniadania nie będzie można zjeść zanim -- taki-- nie przyjdzie i go nie pokropi ehhhh Cytuj
Jacek Kryszak Napisano 4 Października 2006 Autor Napisano 4 Października 2006 Eee, Marek, przecież żyjemy w państwie prawa , mamy konkordat, który gwarantuje pełny rozdział instytucji państowych w tym Sił Zbrojnych od Kościoła Kat. Powyższe foto jest zapewne fotomontażem , bo przecież taka sytuacja jest wbrew obowiązującemu prawu... Cytuj
sbzdz Napisano 4 Października 2006 Napisano 4 Października 2006 Teraz to już byle kogo do tych samolotów wpuszczają. A kiedyś była "Szkoła Orląt". Cytuj
okonek Napisano 4 Października 2006 Napisano 4 Października 2006 Teraz to już byle kogo do tych samolotów wpuszczają. A kiedyś była "Szkoła Orląt". Cytuj
Marek Świderski Napisano 5 Października 2006 Napisano 5 Października 2006 Patrząc na pilotów to "stawiamy na młodzierz" niżej majora nie nie ma chyba nikogo? Cytuj
Grzes Napisano 5 Października 2006 Napisano 5 Października 2006 Moja propozycja: DIORAMA - KSIĄDZ KROPIĄCY F-16 Cytuj
Grzegorz Napisano 5 Października 2006 Napisano 5 Października 2006 Albo klucz F-16, w kluczu kaczek... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi