mirage3 Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Według informacji zamieszczonych na ARC przez właściciela Dr. Pepper Resin w tym roku mają się ukazać zestawy umożliwiające przepudowanie modelu Su-27 na wersje podane w temacie. Wybór zestawu bazowego jeszcze nie nastąpił ale rozpatrywane są modele: Hasegawa, Zvezda, Italeri, Airfix. Zobaczymy ja czekam na Flankery z Trumpka 2. Su-33 conversion in 1/72, and Su-35/37 conversion in 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 Zobaczymy ja czekam na Flankery z Trumpka A coś się kroi w tym temacie (1/72)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aqws99 Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 z Trumpka Ja liczę przy okazji, że będzie z czasem cała seria rodziny su 27 od Trumpetera... więc i konwersje będą zbędne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Trumpek przeskaluje swojego su-27 z 1/32 tak jak to robi z innymi modelami (np. Lightning). W planie mają su-27, su-27UB, przez jakiś czas na http://www.cybermodeler.com/special/2009_acft_scale.shtml był nawet su-30 ale się wycofali. Zapowiada się całkiem dobrze, szczególnie że wyboru dużego nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi