mjakm Napisano 7 Września Napisano 7 Września Dzień Dobry kolejny wiatraczek mojej produkcji. Tym razem Trumpeter, malowany Tamiyami. Łatwo skladalny bo wszystko w nim pasowało. W zestawie był żywiczny odlew awioniki na dziobie dlatego pootwierałem go gdzie się da. zdjęcia raczej na zbliżenia bo rozmiary całości nie mieszczą się w moim kąciku do zdjęć . Uwagi i komentarze zawsze mile widziane 10 Cytuj
Headhunter88 Napisano Czwartek o 13:37 Napisano Czwartek o 13:37 Ten model jest PRZE-ŚLI-CZNY !!!!!! Super cieniowanie, czystość, ślady eksploatacji. Do tego jeszcze tematyka bardzo na czasie! Nie sądziłem, że kiedyś to napiszę, ale bije na głowę nawet amerykańce w 1:35, których od kilku lat mamy wysyp, a są najczęściej w konfiguracji niemalże fabrycznej. To wstyd, że tak rzadko udzielający się użytkownik jak ja piszę to jako pierwszy... PS Nie wiem co sądzisz, ale jakbyś jeszcze zrobił zielonego MI-28 w jakiejś aktualnej konfiguracji to wogóle czad by był! 1 Cytuj
mjakm Napisano Czwartek o 20:42 Autor Napisano Czwartek o 20:42 7 godzin temu, Headhunter88 napisał: Ten model jest PRZE-ŚLI-CZNY !!!!!! Super cieniowanie, czystość, ślady eksploatacji. Do tego jeszcze tematyka bardzo na czasie! Nie sądziłem, że kiedyś to napiszę, ale bije na głowę nawet amerykańce w 1:35, których od kilku lat mamy wysyp, a są najczęściej w konfiguracji niemalże fabrycznej. To wstyd, że tak rzadko udzielający się użytkownik jak ja piszę to jako pierwszy... PS Nie wiem co sądzisz, ale jakbyś jeszcze zrobił zielonego MI-28 w jakiejś aktualnej konfiguracji to wogóle czad by był! Dzięki. Robi się mi-24 w polskich barwach. Mi-28…hmm Cytuj
Adamo722 Napisano Piątek o 16:21 Napisano Piątek o 16:21 Model robi wrażenie proponuję jeszcze umieścić Pioruna obok . Podoba się 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi