PabloA Napisano 8 Września Napisano 8 Września Witajcie, Wakacje się skończyły więc ruszamy powoli z przygotowaniami do III już edycji Hoym Model Fest, która zgodnie z zapowiedziami odbędzie się w dnich 8-9.05.2027r. Na początek prezentujemy Naszą oficjalną grafikę, którą będziecie mogli zobaczyć w formie ulotek na różnych konkursach modelarskich w całym kraju 1 Cytuj
Kolekcjoner WP Napisano 18 Września Napisano 18 Września Mam pytanie odnośnie różnic między kategorią zwykłą, a kategorią winiety. Otóż chcę w przyszło rocznej edycji wystawić kilka modeli i nie wiem czy mam do nich szykować specjalnie podstawki do kategorii zwykłej, skoro ciężko rozróżnić kategorię open od winiet. Cytuj
PabloA Napisano 21 Września Autor Napisano 21 Września W dniu 18.09.2026 o 12:20, Kolekcjoner WP napisał: Mam pytanie odnośnie różnic między kategorią zwykłą, a kategorią winiety. Otóż chcę w przyszło rocznej edycji wystawić kilka modeli i nie wiem czy mam do nich szykować specjalnie podstawki do kategorii zwykłej, skoro ciężko rozróżnić kategorię open od winiet. Na przełomie września i października powinny pojawić się kategorie startowe więc wtedy też wszystko wyjaśnimy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi