karoles Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Jak powiedziałem tak robię. Kilka fotek z budowy motorku. Skala 1/12, producent Tamiya. Jak macie jakieś uwagi/porady to ja chętnie przyjmę. Poprawki lakiernicze będą jeszcze grane Teraz kładę podkład na osłonki i potem jakoś pójdzie ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoskiKacu Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Swietny model, bardzo mi sie podoba:) Czekam na kolejne fotki:) Tak trzymaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Super wygląda Potrzebuję jakieś fotki hondy repsol z 2002 miałbyś coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Ramę malowałeś sam? Jeśli tak, to co to jest? Alclad jakiś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoles Napisano 11 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2009 Rama była już w takim kolorze. A fotek Hondy niestety nie posiadam... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 No ładny motorek Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Yamaha prezentuje się jak na razie bardzo ciekawie I żeby tak pozostało do końca. Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi