Zbyszek Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 No i koniec jak w tytule wersja niemiecka, miałem problem z kalkami (ciągle odklejały się od modelu) więc krzyże namalowałem pędzlem. Prawdziwą masakrą są gąsienice (łamią się) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 Wiele pracy i nauki przed Tobą,ale się nie zrażaj.ĆWICZ,ĆWICZ,po stokroć ĆWICZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 Przy krzyżu (jako jedyne oznaczenie na czołgu wiadomo, że będzie przyciągał uwagę) mogłeś się bardziej wysilić - ten, że tak powiem wygląda kiepsko. I mogłeś skleić te połamane gąski - nic by Ci się nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 12 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2009 Oczywiście gąsienica zostanie sklejona, nad oznaczeniami się jeszcze zastanowię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 12 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2009 Wiele pracy i nauki przed Tobą,ale się nie zrażaj.ĆWICZ,ĆWICZ,po stokroć ĆWICZ Nie zrażam się np. pod względem malowania jestem z niego w porównaniu z innymi modelami zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 Zbyszku! Co robi ta ułamana gąska? Jeżeli ma być przerwana, to raczej nie powinna być sztywna, tylko zwisać. Na jakim materiale opierałeś się malując taki biały krzyż? ( O ile się orientuję Niemcy z takich białych krzyży raz na zawsze zrezygnowali po kampanii wrześniowej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 W porównaniu do pierwszych prac prezentowanych na łamach tego forum jest lepiej, i to DUŻO lepiej. Jakbys dał radę, to może dawaj do fotek w galerii jakies jednolite tło dla modelu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 13 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2009 Zbyszku! Co robi ta ułamana gąska? Jeżeli ma być przerwana, to raczej nie powinna być sztywna, tylko zwisać. Na jakim materiale opierałeś się malując taki biały krzyż? ( O ile się orientuję Niemcy z takich białych krzyży raz na zawsze zrezygnowali po kampanii wrześniowej).[/quo Gąska została już sklejona, co do krzyża wpisałem w wyszukiwarce KV-1 wersja niemiecka i sznupałem aż znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek ! Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Jakiej firmy i w jakiej skali jest ten KW ? (...choć nie wiem czemu niektórzy uparcie piszą KV ...?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 13 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2009 1:72, firma Italeri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 14 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2009 Zapomniałem dopisać że nie zamontowałem lin holowniczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi