czarnulson Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 witam, chcialem pokazac co zawiera kartonik Revell'owskiego Panavia Tornado F.3 ADV. Korzystając z okazji chcialbym sie rowniez przywitac, jako ze jestem nowy na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 Witamy Masz plusa za tematykę bo jetów to mało ludziska robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Czyli to Italerka w pudełku, szkoda że Revell nie zrobił tego na bazie poprzednich modeli jak IDS, ECR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnulson Napisano 13 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2009 Jedno z malowań: "No 11 Squ. RAF Leeming" można wykonać w 2 wersjach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 12 Maja 2009 Share Napisano 12 Maja 2009 Czyli to Italerka w pudełku Tak, to przepak Italerki. Budzą się sentymenty, to był mój pierwszy "światowy" model po "Plastykach" i jakiś ruskich wynalazkach... Nawet się szwabom nie chciało zbytnio popracować nad pudełkiem (choć to mnie akurat nie dziwi, bo takie ujęcie tematu jest b. fajne) i dali taki sam art-box, tylko oznaczenia maszyny zmienili. Na oryginalnym italerowskim pudełku była maszyna z naniesionym "malunkiem" miecza i pochodni - zresztą, one też są w zestawie. czarnulson, jeśli mogę coś rzec, to zwróć uwagę na ruchome pylony pod skrzydłami - bardzo łatwo można je zepsuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 12 Maja 2009 Share Napisano 12 Maja 2009 A możesz zdradzić, gdzie i za ile go kupiłeś? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi