Timi Napisano 26 Stycznia 2010 Share Napisano 26 Stycznia 2010 Może i byłby, ja kupiłem AJ-model zaraz po tym jak pojawił się na rynku, potem pojawiła się okazja z blachami i tak zacząłem go składać. Narazie mam prawie zrobione wnętrze, więc nie wykluczone ze na TopGuna się skusze jak pojawi się na Allegro. Tylko na razie mam inne priorytety modelarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano 26 Stycznia 2010 Share Napisano 26 Stycznia 2010 dziękuje za zaproszenie.fotki na pewno się pojawia jak tylko ukończę model.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vader9 Napisano 30 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2010 Prace powoli idą do przodu. Na razie bawiłem się w zakład meblarski: ławki fotele krzesła, na razie do kabiny transportowej: wnętrze 0907 Procjon - jest tajny i nie mam zdjęć, ale wyobrażam sobie je tak 3 anteny na zewnątrz to 3 komputery z wygodnymi fotelami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mare_K Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 Czy te wygodne fotele, to powielane odlewy, czy wszystko robiłeś metodą manufaktury? Doliczyłem się łącznie 8 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vader9 Napisano 31 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2010 No to fotele to wziąłem z nie najlepszego moim zdaniem modelu UH-60 Hasegawy i trochę je przerobiłem - stelaż i zagłówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi